Studies Nieuws Maatregelen Parkinson Op Maat Event 2021
11 augustus 2021

Op 3 september 2021 vindt het derde Parkinson Op Maat Event plaats. We doen er samen met Concertgebouw De Vereeniging alles aan om dit evenement zo veilig mogelijk te organiseren. Daarom gelden er een aantal coronamaatregelen. We vragen u om deze van tevoren goed door te nemen.

Aankomst
De aankomst stroomlijnen we door de genodigden in te delen in tijdslots. Dit doen we om drukte bij de deur te voorkomen. Als u bent ingeloot om naar het event te komen, heeft u hierover per mail informatie ontvangen.

Let op: kom a.u.b. niet te vroeg!

Als er veel mensen te vroeg arriveren, kunnen wij dit proces niet goed stroomlijnen.

Binnenkomst
Bij binnenkomst ontvangt u koffie of thee met wat lekkers. U wordt verzocht om meteen naar de zaal te lopen waar u geplaatst wordt door de medewerkers van Concertgebouw de Vereeniging. Op deze manier wordt voorkomen dat veel mensen door elkaar gaan lopen.

Gezondheidscheck
Via de mail vindt er vanaf 30 augustus een gezondheidscheck plaats onder alle genodigden en bij aankomst vindt er aan de deur nogmaals een korte gezondheidscheck plaats. Voor alle genodigden geldt: blijf thuis bij klachten. Ook bij een milde verkoudheid, zoals een loopneus. 

Handen ontsmetten
Na binnenkomst wordt u verzocht om uw handen te ontsmetten.

1,5 meter afstand
We verzoeken iedereen om 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. U hoeft geen afstand te bewaren van de persoon die u eventueel meeneemt. U kunt alleen iemand meenemen als u dit bij uw aanmelding heeft aangegeven. 

Mondkapje
Hoewel het dragen van mondkapjes landelijk niet meer verplicht is als 1,5 meter afstand gehouden wordt, stellen wij het zeer op prijs als u een mondkapje blijft dragen buiten de zaal. Dit ter bescherming van eventuele kwetsbare gasten. Als u in de zaal en tijdens de lunch op uw plek zit, mag het mondkapje af.

Let op: wij vragen u om zelf een mondkapje mee te nemen naar het event. Wij hebben een aantal mondkapjes voorradig, maar niet voldoende voor alle gasten. 

Garderobe gesloten 
De garderobe is gesloten. U zult daarom uw jas mee moeten nemen in de zaal.

Dranken in zaal toegestaan
Dranken zoals koffie/thee/water zijn toegestaan om mee te nemen in de zaal.

Foyer
Er zal geen gebruik worden gemaakt van de foyer. Ook staand uw welkomstdrank drinken is niet toegestaan. U wordt verzocht om meteen naar de zaal te gaan.

Eenrichtingsroute
Gasten lopen door, of naar de wc of naar de zaal, volgens de eenrichtingsroute en op aanwijzingen van de medewerkers.

Vaste zitplaats
Iedereen heeft een vaste zitplaats. Volg de aanwijzingen van de medewekers om naar uw zitplaats te gaan. 

Lunch
De lunch kan alleen zittend plaatsvinden. De lunch wordt verzorgd middels een lunchtas. Voor mensen met dieetwensen is er een speciaal afgiftepunt van lunchtassen. 

Toiletgebruik
De toiletten zijn gedurende het hele programma toegankelijk. Wij verzoeken u echter om zoveel mogelijk vooraf en tijdens de pauze gebruik te maken van het toilet. Het kan natuurlijk dat u toch tijdens het programma naar het toilet moet. We vragen u om een monkapje mee te nemen en deze op te zetten tijdens het verlaten van en teruggaan naar uw plaats.

Afloop
Er kan na afloop helaas geen borrel plaatsvinden. Wij verzoeken u om het concertgebouw na afloop direct te verlaten en hierbij de instructies van de medewerkers van Concertgebouw De Vereeniging op te volgen, zij stroomlijnen dit proces.

Meer nieuws