Studies Nieuws Maatregelen Parkinson Op Maat Event
21 september 2020

We doen er samen met Concertgebouw De Vereeniging alles aan om het Parkinson Op Maat Event van 25 september zo veilig mogelijk te organiseren. Hierom gelden er een aantal maatregelen. We vragen u om deze van tevoren goed door te nemen.

Aankomst
Het programma gaat om 10:30 van start. Om drukte bij de deur te voorkomen, zijn er twee tijdsloten waarop de gasten naar binnen mogen: van 09:45 - 10:00 en van 10:00 tot 10:15. Gasten ontvangen op 21 september per mail op welk tijdslot zij verwacht worden.

Gezondheidscheck
Via de mail vindt er vanaf 21 september een gezondheidscheck plaats onder alle genodigden. Hieronder vindt u negen vragen. Moet u op één van deze vragen JA antwoorden? Kom dan a.u.b. aanstaande vrijdag NIET naar het event. We rekenen hierbij op de eerlijkheid van al onze deelnemers.

 1. Heeft u COVID-19 (het coronavirus)?
 2. Heeft u een huisgenoot/partner met COVID-19 (het coronavirus) of een verdenking hierop?
 3. Heeft u in de afgelopen twee weken hoestklachten gehad meer dan normaal voor u is?
 4. Had u in de afgelopen twee dagen een temperatuur hoger dan 38°C? Of bij gebruik van een koortsremmer zoals paracetamol hoger dan 37,5 °C? 
 5. Had u in de afgelopen twee dagen meer kortademigheid dan normaal voor u is, in rust of bij lichte inspanning?
 6. Had u in de afgelopen twee dagen nieuwe of toegenomen klachten van spierpijn, keelpijn, hoofdpijn, extreme vermoeidheid, pijn achter de ogen of andere griepachtige klachten?
 7. Had u in de afgelopen twee dagen nieuwe of toegenomen klachten neusverkoudheid?
 8. Had u in de afgelopen twee dagen nieuwe of onverklaarde klachten van verlies van smaak en/of reuk?
 9. Had u in de afgelopen twee dagen last van onverklaarde diarree?

Afmelden kan door ons een mail te sturen via info@parkinsonopmaat.nl

Gezondheidscheck aan de deur
Bij aankomst vindt er aan de deur nogmaals een korte gezondheidscheck plaats. We vragen u dan of u in de afgelopen 48 uur last heeft gehad van klachten. Als u JA moet antwoorden, verzoeken we u om naar huis te gaan. Als u aan deze gezondheidscheck aan de deur voldoet, ontvangt u van ons een groene kaart en mag u naar binnen.

Maximum aantal aanwezigen
Op het event zijn maximaal 250 personen aanwezig, al deze personen hebben zich van tevoren aangemeld.

Informatie
Tot één dag vóór het event zullen wij u op de hoogte houden of het event door kan gaan. Mocht de situatie rondom het coronavirus nog veranderen dan zullen wij u hierover informeren.

Handen ontsmetten
Na binnenkomst wordt u verzocht om uw handen te ontsmetten.

1,5 meter afstand
We verzoeken iedereen om 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. U hoeft geen afstand te bewaren van de persoon die u eventueel meeneemt (u kunt alleen iemand meenemen als u dit bij uw aanmelding heeft aangegeven). 

Garderobe gesloten 
De garderobe is gesloten. U zult daarom uw jas mee moeten nemen in de zaal.

Dranken in zaal toegestaan
Dranken zoals koffie/thee/water zijn toegestaan om mee te nemen in de zaal.

Foyer
Er zal geen gebruik worden gemaakt van de foyer. Ook staand uw welkomstdrank drinken is niet toegestaan. U wordt verzocht om meteen naar de zaal te gaan.

Eenrichtingsroute
Gasten lopen door, of naar de wc of naar de zaal, volgens de eenrichtingsroute en op aanwijzingen van de medewerkers.

Lunch/koffiepauze
Lunch en koffiepauze kunnen alleen zittend plaatsvinden. De lunch wordt verzorgd middels een lunchtas. Voor mensen met dieetwensen is er een speciaal afgiftepunt van lunchtassen. 

Toiletgebruik
De toiletten zijn gedurende het hele programma toegankelijk. Wij verzoeken u echter om zoveel mogelijk vooraf en tijdens de pauze gebruik te maken van het toilet. Het kan natuurlijk dat u toch tijdens het programma naar het toilet moet. We vragen u om een mondkapje mee te nemen en deze op te zetten tijdens het verlaten van en teruggaan naar uw plaats.

Afloop
Er kan na afloop helaas geen borrel of open meet & greet met de assessoren plaatsvinden. Wilt u uw assessor na afloop toch heel graag even spreken of een vraag stellen? Dan vragen wij u om u hiervoor van tevoren aan te melden via onderstaand formulier. Maak hier a.u.b. alleen gebruik van als het voor u belangrijk is, helaas is er per assessor een beperkt aantal ontmoetingen mogelijk.

Klik hier om naar het formulier te gaan.

Als u zich niet aanmeldt om uw assessor te spreken, verzoeken we u om het concertgebouw na afloop direct te verlaten en hierbij de instructies van de medewerkers van Concertgebouw De Vereeniging op te volgen, zij stroomlijnen dit proces.

Ventilatie
Ter informatie kunnen wij melden dat de ventilatie in Concertgebouw De Vereeniging in orde is.

 • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

  Nieuws

Meer nieuws


Onderzoek naar coronavirus bijna klaar

30 oktober 2020

In de afgelopen zes maanden deden er 358 deelnemers mee aan het aanvullende onderzoek naar het coronavirus van de Parkinson Op Maat-studie. De dataverzameling van dit onderzoek is nu bijna voltooid.

lees meer

Onderzoek naar coronavirus bijna klaar We zijn bijna klaar met het verzamelen van de onderzoeksgegevens voor het onderzoek naar het coronavirus.

30 oktober 2020

In de afgelopen zes maanden deden er 358 deelnemers mee aan het aanvullende onderzoek naar het coronavirus van de Parkinson Op Maat-studie. De dataverzameling van dit onderzoek is nu bijna voltooid.

lees meer