Studies Nieuws Introductie Colette Reniers

Deze maand is Colette Reniers begonnen als assessor voor Parkinson Op Maat. Welkom Colette!

Wellicht dat u haar al kent, zij heeft eerder voor het Radboudumc gewerkt in de rol van MRI buddy. Colette heeft Medische Biologie gestudeerd en heeft afgelopen februari haar master Cognitive Neuroscience afgerond. Deze maand is zij gestart in de functie van Assessor. 

Colette stelt zich graag aan u voor:

"Mijn naam is Colette Reniers en ik ben 24 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Schijndel, een Brabants dorpje dicht bij ’s-Hertogenbosch. Na de middelbare school ben ik verhuisd naar het mooie Nijmegen, waar ik nu alweer 5 jaar woon en wat me nog steeds heel goed bevalt.

Eerst heb ik Medische Biologie gestudeerd aan de Radboud Universiteit. Daarna ben ik begonnen met de master Cognitieve Neurowetenschappen, met een stage die focust op het verbeteren van specifieke functionele MRI protocollen. Deze studie heb ik afgelopen februari afgerond. Na deze periode van studeren en veel achter de computer zitten, vind ik het heel erg leuk om nu echt wat praktischer aan de slag te gaan. Om echt dingen te doen en in plaats van mensen virtueel te zien, ze in echt te ontmoeten.

Ik denk dat onderzoek doen wel echt een passie van mij is, en of dat zich in de toekomst uit in het verder ontwikkelen in dit team of uiteindelijk nog een promotieonderzoek doen, dat gaan we vanzelf zien. In mijn vrije tijd sport ik graag, ik vind het leuk om te squashen, badmintonnen en hard te lopen.

Sinds kort heb ik ook een tuintje dus het liefste zit ik daar elke dag lekker een boek te lezen in de zon. Ik heb ontzettend veel zin om jullie te ontmoeten en hopelijk tot snel!"

Wij wensen Colette heel veel succes en werkplezier namens het gehele Parkinson Op Maat team!