Studies Nieuws Informatie Parkinson Op Maat Event
11 augustus 2021

Op vrijdag 3 september 2021 vindt het derde Parkinson Op Maat Event plaats. Hieronder vindt u alle informatie. We beginnen met de coronamaatregelen omdat we de veiligheid erg belangrijk vinden. We voldoen dan ook aan de landelijk geldende maatregelen voor evenementen. 

Coronamaatregelen
We doen er samen met Concertgebouw De Vereeniging alles aan om het event zo veilig mogelijk te organiseren. Daarom gelden er een aantal maatregelen. Zo vindt er een gezondheidscheck plaats, vragen we u om 1,5 meter afstand te bewaren, heeft iedereen een vaste zitplaats en stellen we het op prijs als u buiten de zaal een mondkapje draagt. Neem de maatregelen van tevoren a.u.b. goed door.

Klik hier om naar de coronamaatregelen te gaan

Programma
Ook dit jaar hebben we weer een mooi programma voor u samengesteld. Zo komen onze internationele samenwerkingspartners Verily en UCB presenteren en vertellen diverse onderzoekers u meer over hun onderzoek met de Parkinson Op Maat onderzoeksgegevens. We gaan weer dansen, er is weer een live vraagbaak en natuurlijk is ook hoofdonderzoeker Bas Bloem van de partij. Via de link hieronder kunt u het programma bekijken.

Klik hier om het programma te bekijken

Locatie
Het event vindt net als vorig jaar plaats in Concertgebouw De Vereeniging. Het adres is Keizer Karelplein 2D te Nijmegen. Het concertgebouw ligt op loopafstand van station Nijmegen. Als u met de auto komt dan kunt u het beste parkeren in de Keizer Karel parkeergarage op de Van Schaeck Mathonsingel 22. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen. De parkeerkosten zijn voor eigen rekening. 

Klik hier voor een routebeschrijving

Aanmelden
Deelnemers aan de Parkinson Op Maat-studie, Parkinson Op Maat De Novo en de Orchestra-studie hebben een uitnodiging ontvangen. Voor deelnemers aan de PSP-studie organiseren we in de toekomst een apart event. Aanmelden kon tot en met 8 augustus, dit is dus niet meer mogelijk. Als u zich heeft aangemeld, hoort u in de week van 9 augustus of u wel of niet bent ingeloot.

Afmelden
Heeft u zich aangemeld, maar kunt u er toch niet bij zijn? U kunt zich afmelden door een e-mail te sturen naar info@parkinsonopmaat.nl

Vragen
Mocht de situatie door het coronavirus nog veranderen dan informeren wij u hier natuurlijk zo snel mogelijk over. Als u vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk.

Meer nieuws