Studie Nieuws Programma event
2 maart 2020

Programma event
Op 13 maart 2020 is het tijd voor het tweede Parkinson Op Maat Event. Dit event vindt plaats in Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen. Wij hebben er zin in en hopen dat u er ook naar uit kijkt. Hieronder kunt u het definitieve programma van het event bekijken. Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u vóór het event nog een mail van ons met alle benodigde informatie.

Klik hier om het programma te bekijken

Aanmelden extra plekken
Er zijn extra plekken beschikbaar gekomen waarvoor iedereen zich aan mag melden. Klik op de link hieronder om u aan te melden en wij zien u graag op 13 maart! Als u zich heeft aangemeld, maar er toch niet bij kunt zijn, vragen wij u om dit aan ons door te geven via info@parkinsonopmaat.nl

Klik hier om u aan te melden

Vragen live panel 
Tijdens het event vindt een live Parkinson Vraagbaak plaats waarin neuroloog Bas Bloem, parkinsonverpleegkundige Martha Huvenaars en psychiater Margit Klok vooraf ingediende vragen over parkinson beantwoorden. Heeft u ook een vraag voor één van hen? Dien deze dan nu in!

Klik hier om uw vragen in te dienen

Opnames presentaties 
Eerder hebben we vermeld dat het event live zou worden uitgezonden. Dit gaat helaas niet door. Wel nemen we de meeste presentaties op en plaatsen deze achteraf online. Zo kan iedereen die er niet bij kan zijn de informatie toch meekrijgen of de presentaties nog eens opnieuw bekijken. 
  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Nieuws

Meer nieuws