Studie Nieuws Parkinson Op Maat Event
10 juli 2020

We kunnen het goede nieuws met u delen dat we met de aangepaste RIVM-maatregelen het Parkinson Op Maat Event op vrijdag 25 september door kunnen laten gaan in Concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen. We zijn ontzettend blij dat we onze deelnemers toch kunnen verwelkomen en een mooie dag kunnen aanbieden met aandacht voor de laatste ontwikkelingen binnen het onderzoek en informatie over de ziekte van Parkinson. Hieronder leest u belangrijke informatie over dit event. 

Programma
Het belooft een mooie dag te worden met presentaties van onder andere verschillende onderzoekers op het gebied van parkinson, Verily Life Sciences (de ontwikkelaar van het horloge), hoofdonderzoeker Bas Bloem en een live Parkinson Vraagbaak.

Klik hier om het voorlopige programma van het event te bekijken!

Er kunnen nog kleine wijzigingen in het programma plaatsvinden. 

Minder aanwezigen
De veiligheid en gezondheid van de gasten staat uiteraard voorop. Daarom zijn we genoodzaakt om ons te houden aan een aantal maatregelen. Zo mogen we maximaal 250 personen toelaten in plaats van de 700 personen die vóór de coronacrisis konden komen (wat helaas niet doorging). De overige maatregelen vindt u onderaan dit bericht. 

Loting 
We willen alle deelnemers een gelijke kans bieden om naar het event te komen. Daarom zal er onder alle aanmeldingen een loting plaatsvinden om te selecteren wie er naar het event mag komen. Uiteraard zullen wij ervoor zorgen dat alle deelnemers en geïnteresseerden na het event toegang krijgen tot de presentaties via onze nieuwsbrief en website.

Bij voorkeur alleen
We begrijpen dat het gezellig is om samen met iemand te komen. Toch willen we u vragen om, indien mogelijk, alleen te komen. Op deze manier krijgen zoveel mogelijk deelnemers de kans om naar het event te komen. Als het voor u noodzakelijk is, mag u uw partner, een familielid of een vriend of vriendin meenemen naar het event.

Aanmelden
Deelnemers aan de Parkinson Op Maat-studie hebben op 10 juli een uitnodiging via de e-mail ontvangen. Als u erbij wilt zijn, vragen we u om u vóór 24 augustus aan te melden. Dit doet u via de aanmeldlink in de uitnodiging. Eind augustus vindt de loting plaats. Let op: als u zich heeft aangemeld betekent dit dus niet automatisch dat u aanwezig kunt zijn. U zult hiervoor moeten worden ingeloot. Eind augustus informeren wij u of u wel of niet bent ingeloot.

Kunt u de uitnodiging niet meer vinden in uw inbox? Mail ons dan via info@parkinsonopmaat.nl en wij sturen u de uitnodiging opnieuw. 
 
Maatregelen
Hieronder lichten we de maatregelen toe die we handhaven om het event zo veilig mogelijk door te kunnen laten gaan.

 • Informatie. Tot één dag vóór het event zullen wij u op de hoogte houden of het event door kan gaan. Mocht de situatie rondom het coronavirus veranderen dan zullen wij u hierover informeren.
 • Toegangsbewijs. Gasten komen alleen binnen met een toegangsbewijs die u van ons ontvangt als u wordt ingeloot voor het event.
 • Tijdstip en toegang. Gasten mogen in kleine groepen naar binnen. U krijgt vooraf te horen op welk tijdstip u naar binnen mag. Zo voorkomen we grote groepen mensen voor de deur. 
 • Gezondheidscheck. Gasten krijgen bij binnenkomst een gezondheidscheck middels een vragenlijst. Mocht u verkouden zijn of soortgelijke klachten hebben dan verzoeken wij u om niet naar het event te komen. Als uit de vragenlijst blijkt dat u klachten heeft, wordt u naar huis gestuurd. 
 • Handen ontsmetten. Na binnenkomst wordt u verzocht om uw handen te ontsmetten.
 • 1,5 meter afstand. We verzoeken iedereen om 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. U hoeft geen afstand te bewaren van de persoon die u eventueel meeneemt. 
 • De garderobe is gesloten. U zult daarom uw jas mee moeten nemen in de zaal.
 • Dranken in zaal toegestaan. Dranken zoals koffie/thee/water zijn toegestaan om mee te nemen in de zaal.
 • Foyer. Er zal geen gebruik worden gemaakt van de foyer. Ook staand uw welkomstdrank drinken is niet toegestaan. U wordt verzocht om meteen naar de zaal te gaan.
 • Eenrichtingsroute. Gasten lopen door, of naar de wc of naar de zaal, volgens de eenrichtingsroute en op aanwijzingen van de medewerkers.
 • Zitplaatsen in de zaal. Gasten worden geplaatst in de zaal, rij voor rij, stoel voor stoel, per persoon of per huishouden, beginnend vooraan in de zaal. Tussen elk persoon of huishouden zal op deze manier 1,5 meter afstand bewaard worden. 
 • Lunch/ koffiepauze. Lunch en koffiepauze kunnen alleen zittend plaatsvinden. De lunch wordt verzorgd middels een lunchtas.
 • Afloop. Na afloop wordt u verzocht om de zaal en het gebouw direct te verlaten.  
Vragen?
Als u heeft dan kunt u contact met ons opnemen via info@parkinsonopmaat.nl of door te bellen naar 024 – 8080141 (bereikbaar op werkdagen van 12:00 - 16:00 uur).

Wie weet tot ziens op het event!
 • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

  Nieuws

Meer nieuws