Studie Nieuws Parkinson Op Maat Event geannuleerd
9 maart 2020

Helaas moeten wij u mededelen dat het Parkinson Op Maat Event dat zou plaatsvinden op vrijdag 13 maart 2020 in verband met het coronavirus niet doorgaat. Het is sinds vrijdag 6 maart 21:15 namelijk het beleid van het Radboudumc om congressen en symposia tot nader order uit te stellen of te annuleren.

Natuurlijk vinden we het heel erg jammer dat het event niet doorgaat. Onze oprechte excuses hiervoor. We gaan het event verplaatsen naar een andere datum en houden u hiervan op de hoogte via de e-mail. Wij hopen op uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie. Hoofdonderzoeker Bas Bloem zal op korte termijn een video voor alle deelnemers opnemen om u zo toch op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen de Parkinson Op Maat-studie. 

Annulering hotelreservering
Uw weekendje Nijmegen kan in principe gewoon doorgaan. Mocht u een hotelreservering hebben gemaakt bij het Van der Valk Hotel Nijmegen of Sanadome Nijmegen en deze willen annuleren, dan gelden de voor uw reservering geldende annuleringsvoorwaarden. Er kunnen annuleringskosten aan verbonden zijn. Neem zo snel mogelijk contact op met het hotel om dit te bespreken:

Hotel Van Der Valk Nijmegen: 024 792 02 00
Sanadome Nijmegen:  024 359 72 80 

Kan mijn meetdag doorgaan?
Als u binnenkort een meetdag heeft en zich afvraagt of deze door kan gaan, verwijzen we u graag naar de volgende pagina voor meer informatie: www.parkinsonopmaat.nl/studie/nieuws/informatie-met-betrekking-tot-het-coronavirus

Vragen?
Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de Parkinson Op Maat helpdesk:

          Telefoon: 024 – 8080141 (bereibaar op werkdagen van 12:00 - 16:00 uur)
          E-mail: info@parkinsonopmaat.nl

  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Nieuws

Meer nieuws