Studie Nieuws Parkinson Op Maat Event
27 januari 2020

Het tweede Parkinson Op Maat Event vindt plaats op vrijdag 13 maart 2020. Wij hebben er al zin in, u ook? Hieronder kunt u het voorlopige programma alvast bekijken, hierin kunnen nog (kleine) wijzigingen plaatsvinden. 

Programma

09:45 - 10:30          Ontvangst
10:30 - 10:45          Welkom door projectmanager en deelnemer
10:45 - 11:00          Welkom door wethouder van Nijmegen
11:00 - 11:30          Presentatie door Verily Life Sciences
11:30 - 12:15          Live Parkinson Vraagbaak

12:15 - 13:45          Lunch (inbegrepen)

13:45 - 14:05          Onderzoekers aan het woord 
14:05 - 14:15          Dansen met parkinson: even samen bewegen
14:15 - 14:35          Onderzoekers aan het woord 
14:35 - 15:35          Presentatie door hoofdonderzoeker Bas Bloem 
15:35 - 16:00          Borrel

Heeft u vragen voor de live Parkinson Vraagbaak?
Tijdens de live Parkinson Vraagbaak beantwoorden neuroloog Bas Bloem, neuroloog Mark Kuijf en parkinsonverpleegkundige Martha Huvenaars vragen van deelnemers. U kunt uw vragen van tevoren indienen via onderstaande button. Dit gebeurt anoniem. Wij maken een selectie van deze vragen voor het event.

Klik hier om uw vragen in te dienen

Locatie
Het event vindt plaats in Concertgebouw De Vereeniging. Het adres is Keizer Karelplein 2D te Nijmegen. Concertgebouw De Vereeniging ligt op loopafstand van station Nijmegen. Komt u liever met de auto? Dan kunt u het beste parkeren in de Keizer Karel parkeergarage (Van Schaeck Mathonsingel). 

Klik hier voor de routebeschrijving

Aanmelden reservelijst
Als u meedoet aan de Parkinson Op Maat-studie, heeft u een uitnodiging voor het event ontvangen. Door de vele enthousiaste aanmeldingen is de gastenlijst zo goed als vol. Doet u nog niet mee aan de Parkinson Op Maat-studie, maar wilt u wel graag bij het event aanwezig zijn? Dan kunt u zich nu vrijblijvend aanmelden voor de reservelijst. Soms zijn er afmeldingen van mensen die toch niet kunnen komen. Als u op de reservelijst staat, mailen of bellen we u, minstens één week voor het event, om te vragen of u interesse heeft in de vrijgekomen plekken.

Klik hier om u aan te melden voor de reservelijst

Afmelden of vragen?
Als u zich heeft aangemeld en toch niet bij het event aanwezig kan zijn, vragen wij u om u bij ons af te melden via info@parkinsonopmaat.nl. Op die manier kunnen we de vrijgekomen plekken aan iemand anders aanbieden. Als u vragen heeft kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Kijk live mee! Of bekijk de presentaties achteraf
Voor alle mensen die er niet bij kunnen zijn, nemen we (net als vorig jaar) alle presentaties op en plaatsen deze achteraf online. Maar u kunt dit jaar ook live meekijken! We zenden het event namelijk live uit via een link die we vóór het event met u delen. Zo kan iedereen er toch een beetje bij zijn. 

  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Nieuws

Meer nieuws