Studie Nieuws Parkinson Op Maat doet mee aan BikevoorParkinson
28 juni 2019

Parkinson Op Maat doet mee aan Bike4Parkinson en zoekt sportieve deelnemers om het team te versterken.

BikevoorParkinson is een groot fietsevenement dat plaatsvindt in de mooie heuvels van Limburg (Valkenburg) met als doel geld inzamelen voor betere zorg voor mensen met parkinson. Dit jaar fietsen we voor het ontwikkelen van een online cursus over parkinson, speciaal voor huisartsen en praktijkondersteuners. Met behulp van deze cursus beschikken zij straks over de juiste informatie om mensen met parkinson zo goed mogelijk te begeleiden.

Fietst u met ons mee?
Het Parkinson Op Maat team zal deze dag 60 km fietsen en dit willen wij graag samen met u doen! Iedereen die met ons mee wil fietsen is welkom, maar dit is natuurlijk niet verplicht. Hieronder leest u wat u moet doen om uzelf en anderen aan te melden:
  1. Schrijf uzelf en uw partner/vriend/familielid hier in*
  2. Geef hier aan ons door dat u met ons meedoet zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste informatie over dit evenement en we gezamenlijk kunnen starten!
*Deelname voor mensen met parkinson is gratis en voor buddy’s (partner, vriend, familielid) kost meedoen 18 euro. Dit inschrijfgeld is voor eigen rekening.

Wilt u niet meefietsen, maar toch bijdragen? Dat kan ook!
We hebben namens Parkinson Op Maat een actiepagina aangemaakt waarmee we geld inzamelen voor het doel van BikevoorParkinson. Roep uw vrienden, familie, kennissen en collega’s op om u via deze actiepagina te steunen door een donatie te doen.

Klik hier om naar de actiepagina te gaan
  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Nieuws

Meer nieuws