Studie Nieuws Parkinson Op Maat doet mee aan BikevoorParkinson
28 juni 2019

Parkinson Op Maat doet mee aan Bike4Parkinson en zoekt sportieve deelnemers om het team te versterken.

BikevoorParkinson is een groot fietsevenement dat plaatsvindt in de mooie heuvels van Limburg (Valkenburg) met als doel geld inzamelen voor betere zorg voor mensen met parkinson. Dit jaar fietsen we voor het ontwikkelen van een online cursus over parkinson, speciaal voor huisartsen en praktijkondersteuners. Met behulp van deze cursus beschikken zij straks over de juiste informatie om mensen met parkinson zo goed mogelijk te begeleiden.

Fietst u met ons mee?
Het Parkinson Op Maat team zal deze dag 60 km fietsen en dit willen wij graag samen met u doen! Iedereen die met ons mee wil fietsen is welkom, maar dit is natuurlijk niet verplicht. Hieronder leest u wat u moet doen om uzelf en anderen aan te melden:
  1. Schrijf uzelf en uw partner/vriend/familielid hier in*
  2. Geef hier aan ons door dat u met ons meedoet zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste informatie over dit evenement en we gezamenlijk kunnen starten!
*Deelname voor mensen met parkinson is gratis en voor buddy’s (partner, vriend, familielid) kost meedoen 18 euro. Dit inschrijfgeld is voor eigen rekening.

Wilt u niet meefietsen, maar toch bijdragen? Dat kan ook!
We hebben namens Parkinson Op Maat een actiepagina aangemaakt waarmee we geld inzamelen voor het doel van BikevoorParkinson. Roep uw vrienden, familie, kennissen en collega’s op om u via deze actiepagina te steunen door een donatie te doen.

Klik hier om naar de actiepagina te gaan
  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Nieuws

Meer nieuws


Deelnemer aan het woord

23 september 2019

"Mijn assessor loodste me door de onderzoeksdag heen. Ze deed dit professioneel, maar met aandacht voor de persoon, betrokken en warm en ze beseft dat bepaalde onderzoeken confronterend kunnen zijn."

lees meer

Mogelijk verband parkinson en landbouwgif In een uitzending van ZEMBLA aandacht voor een mogelijk verband tussen parkinson en landbouwgif

20 september 2019

Het programma ZEMBLA besteedde deze maand aandacht aan het mogelijke verband tussen het ontstaan van de ziekte van Parkinson en de blootstelling aan landbouwgif.

lees meer

Onderzoek naar sporten bij parkinson Uit onderzoek blijkt dat mensen met parkinson baat hebben bij regelmatig thuis sporten

20 september 2019

Uit onderzoek blijkt dat regelmatig thuis fietsen op een hometrainer de klachten in de vroege fase van de ziekte van Parkinson kan verminderen.

lees meer

Interview dr Kelder en Co Bas Bloem vertelt bij Jort Kelder over de strijd tegen parkinson

16 september 2019

Hoofdonderzoeker Bas Bloem was te gast in het radioprogramma 'dr Kelder en Co' en vertelt hoe het ervoor staat met de strijd tegen parkinson.

lees meer

BikevoorParkinson 2019 Het Parkinson Op Maat team fietste mee met BikevoorParkinson en haalde 500 euro op!

9 september 2019

Op 7 september fietste het Parkinson Op Maat team mee met BikevoorParkinson en haalde 500 euro op voor het goede doel!

lees meer

Interview Plus Magazine Een interview met Bas Bloem over de laatste ontwikkelingen op het gebied van parkinson

2 september 2019

In Plus Magazine verscheen een interview met hoofdonderzoeker Bas Bloem over de laatste ontwikkelingen op het gebied van parkinson.

lees meer