Studie Nieuws Nieuwsbrief december
20 december 2019

Kerstmis staat voor de deur: viert u het uitgebreid of doet u het dit jaar rustig aan? Wij wensen u in ieder geval hele fijne feestdagen én alvast een gelukkig nieuwjaar! In deze nieuwsbrief vindt u onder andere een overzicht van bijna 2,5 jaar Parkinson Vraagbaak en leest u een interview met een deelnemer. Bekijk hieronder de eindejaarsvideo waarin hoofdonderzoeker Bas Bloem terugblikt op het afgelopen jaar en alvast vooruitkijkt naar 2020.

Lees hier de nieuwsbrief
  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Nieuws

Meer nieuws


Deelnemer aan het woord

5 februari 2020

"Ik doe het niet voor mezelf, maar voor mijn kinderen. Het zou geweldig zijn als mijn generatie de laatste is die met parkinson te maken krijgt"

lees meer

Deelnemer aan het woord

27 januari 2020

"Alle nieuwe kennis over de ziekte van Parkinson is meegenomen, het zou geweldig zijn als dit tot een doorbraak zou leiden! Samen zorgen we er hopelijk voor dat er meer inzicht komt in parkinson en misschien vinden we de weg naar genezing"

lees meer

Deelnemer aan het woord

12 december 2019

"Ik ben dankbaar dat veel mensen met parkinson met mij de stap hebben gezet om mee te doen aan dit onderzoek. Samen kom je verder dan alleen. Wellicht plukken we zelf nog de vruchten van de uitkomsten, in ieder geval mensen die na ons komen"

lees meer