Studie Nieuws Informatie met betrekking tot het coronavirus
25 maart 2020

Het coronavirus zorgt voor rare en vervelende tijden, wij hopen dat u het goed maakt. Hieronder leest u wat de nieuwe maatregelen van de Nederlandse overheid betekenen voor uw deelname aan de Parkinson Op Maat-studie.

Geen meetdagen tot en met 1 mei 
Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan, worden onderzoeksactiviteiten in het Radboudumc indien mogelijk uitgesteld. Dit betekent voor de Parkinson Op Maat-studie dat er tot en met 1 mei geen meetdagen kunnen plaatsvinden. Als u in deze periode een meetdag gepland heeft staan, neemt uw assessor telefonisch contact met u op om de situatie te bespreken. De meetdag zal in overleg met u naar een later moment worden verplaatst. Alle deelnemers kunnen natuurlijk wel gewoon het onderzoekshorloge blijven dragen. 

Wat gebeurt er na 1 mei?
Het is op dit moment nog niet te voorspellen hoe de situatie er na 1 mei uitziet. Als u na 1 mei een meetdag gepland heeft staan, gaat deze vooralsnog gewoon door, tenzij de situatie verandert. Wij nemen altijd telefonisch contact met u op als uw meetdag toch niet door kan gaan. 

Hervatting meetdagen Parkinson Op Maat-studie
We zijn druk bezig met uitzoeken hoe we de meetdagen van de Parkinson Op Maat-studie zo goed en veilig mogelijk kunnen hervatten zodra de situatie dit weer toelaat. We houden u via de mail en onze website www.parkinsonopmaat.nl/studie/informatie-coronavirus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de Parkinson Op Maat helpdesk:

          Telefoon: 024 – 8080141 (bereibaar op werkdagen van 12:00 - 16:00 uur)
          E-mail: info@parkinsonopmaat.nl

Meer informatie Bedankt voor uw begrip!
  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Nieuws

Meer nieuws