Studie Nieuws Informatie met betrekking tot het coronavirus
27 mei 2020

Het coronavirus zorgt voor rare en vervelende tijden, wij hopen dat u het goed maakt. Hieronder leest u wat de nieuwe maatregelen van de Nederlandse overheid betekenen voor uw deelname aan de Parkinson Op Maat-studie.

Geen meetdagen tot en met juni 
Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan, worden onderzoeksactiviteiten in het Radboudumc indien mogelijk uitgesteld. Dit betekent voor de Parkinson Op Maat-studie dat er tot en met juni geen meetdagen kunnen plaatsvinden. Als u in deze periode een meetdag gepland heeft staan, neemt uw assessor telefonisch contact met u op om de situatie te bespreken. De meetdag zal in overleg met u naar een later moment worden verplaatst. Alle deelnemers kunnen natuurlijk wel gewoon het onderzoekshorloge blijven dragen. 

Wat gebeurt er in juli?
Het is op dit moment nog niet te voorspellen hoe de situatie er in juli uitziet. Als u in juli een meetdag gepland heeft staan, gaat deze vooralsnog gewoon door, tenzij de situatie verandert. Wij nemen altijd telefonisch contact met u op als uw meetdag toch niet door kan gaan. 

Hervatting meetdagen Parkinson Op Maat-studie
We zijn druk bezig met uitzoeken hoe we de meetdagen van de Parkinson Op Maat-studie zo goed en veilig mogelijk kunnen hervatten zodra de situatie dit weer toelaat. We houden u via de mail en onze website www.parkinsonopmaat.nl/studie/informatie-coronavirus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de Parkinson Op Maat helpdesk:

          Telefoon: 024 – 8080141 (bereibaar op werkdagen van 12:00 - 16:00 uur)
          E-mail: info@parkinsonopmaat.nl

Meer informatie Bedankt voor uw begrip!
  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Nieuws

Meer nieuws